Warning: CoBlocks::{closure}(): Argument #1 ($post) must be passed by reference, value given in /customers/2/3/e/folkrorelsearkivet.se/httpd.www/wp-includes/class-wp-hook.php on line 326
Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

Barnens forskarbyrå – workshop för barn

lördag, 9 november kl. 12:30 - 15:00

Vi behöver din hjälp! Forskarbyrån har fått ett svårt fall att lösa. Svaret gömmer sig bland gamla dokument och fotografier och det kommer behövas både en och annan detektiv för att bena upp alla fall som hopat sig. Allt är en enda oreda!
Barn och medföljande vuxna hjälps åt att lösa fallet.

Barnens Forskarbyrå är en workshop som utspelar sig på en fiktiv detektivbyrå med historiska inslag av lek och lärande med kontorslek – lite som ett riktigt viktigt kontor förr i tiden.

Tid: 12.30–15.00
Lokal: Skapa Formverkstad, plan 4

Medverkande: Katarina Hurtig, arkivpedagog på projekt Tillsammans berättar vi historien. Folkrörelsearkivet i Västerbotten.
Drop in och gratis för alla åldrar.

Kan barnet inte läsa kan en vuxen eller kompis behöva hjälpa till för vissa delar.

Arrangemanget är en del av Arkivens dag, ett årligt återkommande arrangemang då arkiv runt om i landet bjuder in till öppet hus. I Umeå firar Arkivnätverket arkivens dag en hel vecka, men på själva Arkivens Dag – lördag den 9 november  möts vi på Väven där det finns chans att träffa Umeås samlade arkiv!

Detaljer

Datum:
lördag, 9 november
Tid:
12:30 - 15:00

Plats

Väven
Storgatan 46a
Umeå, 90326 Sverige
+ Google Map